Szűrés

A(z) Windows Phone 7 kulcsszót tartalmazó cikkek

Nők Lapja Café app Android, iPhone és Windows Phone mobilokra

2012. december 14. -

Hó hírünk van a hölgyeknek, ugyanis megjelent a Nők Lapja Café mobil alkalmzás, így mostantól mindenhová magukkal vihetik a piacvezető női portál érdekes és praktikus tartalmait függetlenül attól, hogy Android, Windows Phone, vagy iOS rendszerű készüléket használnak.

Tovább

A megjelenés küszöbén a WP7 alapú Alcatel One Touch View [Videó]

2012. december 14. -

Hamarosan landol a piacon a kínai TCL első Windows Phone 7.8 rendszerű készüléke, az Alcatel One Touch View. A kedvező árú újdonság közeledtét egy hivatalos reklámfilm jelzi.

Tovább

Nokia Lumia 510: az eddigi legolcsóbb Lumia

2012. október 24. -
Hivatalosan bemutatkozott a finn gyártó legújabb Lumia mobilja, mely főként azok számára lehet vonzó ajánlat, akik kedvező áron szeretnének hozzájutni egy gyors, de átlagos tudású okostelefonhoz. Mivel a készülék öt színben landol a piacon, így az önkifejezést szem előtt tartó fiatalok érdeklődését is felkeltheti.
Tovább

Viber - Bada, Symbian és Series 40 platformon is

2012. szeptember 12. -

A Viber tegnapi közleménye szerint az ingyenes VoIP hívások és chat lebonyolítására alkalmas szoftver megjelent Bada, Symbian és Series 40 platformra, a Nokia Lumia tulajdonsok számára pedig az eddigi szolgáltatásokon kívül elérhető lesz a HD hanghívás és a csoportos csevegés funkció.

Tovább